Servicii design

Servicii design grafic și web design, soluții de promovare pentru afaceri.

Web design

Serviciul de bază oferit de MDESIGN, adresat în special firmelor interesate de dezvoltare, prin promovarea online. Site-urile au design personalizat, responsive (sau flexibil), scalabil, adaptat fiecărui tip de afacere și de utilizatori.

Se oferă atât site-uri de prezentare a companiilor și a serviciilor acestora, cât și magazine online și pagini de prezentare produse, clientul are posibilitatea de a-și actualiza propriul site (opțional).

Design logo

Pachetul livrat conține design-ul final al logo-ului, în format vectorial (care poate fi scalat la orice dimensiune, fără pierdere a calității), variații de culoare, variantele alb și negru, machetă pentru printare pe mașină, care include adresa site-ului, telefonul, email-ul și alte date de contact.

De asemenea, primești diverse fișiere pentru print, pentru web, imagine de profil pentru pagina de Facebook și Google +.

Design grafic

Această categorie de servicii include design grafic pentru diverse materiale pentru web sau care pot fi printate: bannere, reclame online, cărți de vizită, flyere, pliante, mape de prezentare, coli cu antet, imagini de profil și cover pentru Facebook și Google, personalizate, create la dimensiunile recomandate. Tot aici intra grafica pentru roll-up, catalog produse sau servicii, broșuri, pixuri personalizate, etc.

Design-ul este realizat atent, personalizat pentru fiecare firmă în parte, la calitate maximă pentru print.

Se oferă servicii de printare în colaborare cu o firmă locală, care s-a dovedit a fi de încredere.

Găzduire

Există diverse opțiuni de găzduire site + email, potrivite pentru fiecare tip de firmă, de la start-up, la companie care are mai multe site-uri și email-uri. Fiecare cont de găzduire este personalizat conform cerințelor și bugetului fiecărui client.

Detalii generale: găzduirea se face pe SSD, servere private, shared sau virtuale, trafic nelimitat, lățime de bandă nelimitată, IP unic, certificate SSL de diverse tipuri, backup, securitate, mentenanță inclusă.

SEO

Serivicii de optimizare pentru motoarele de căutare, on page și off page: optimizare text, optimizare imagini, înscriere în Google, înscriere în directoare web, optimizare titlu, descriere și meta pentru fiecare pagină a site-ului, pagin business pe Facebook, pagină Google My Business, pagină Google+, înscriere în Google Maps, monitorizare în Google Analytics, cercetare cuvinte cheie.

Focalizarea este pe “organic search”. Nu se oferă servicii Google Adwords, deocamdată.

Pachet pentru START-UP

Nu e ușor să pornești o afacere de la 0, de aceea am pregătit un pachet de servicii special pentru Start-up, la preț redus considerabil, dar având aceeași calitate profesională, ca pentru fiecare companie.

Pachetul include: site de prezentare, design logo, design carte de vizită, găzduire gratuită în primul an, găzduire email și domeniu gratuit în primul an.

Te ajutăm să-ți pui pe picioare afacerea!

Când alegi să lucrezi cu MDESIGN, beneficiezi de 15 ani experiență, atât în design grafic și în tipografie, cât și 7 ani experiență în web design și promovare online.

Copyright și design MDESIGN

Web design
Design logo
Design grafic
Găzduire
SEO
Securitate